Άλλο ένα έργο παραδίδεται στην Ομογένεια.

Χθες, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Τρανουπόλεως κ. Γερμανός, περιστοιχισμένος από την εφοροεπιτροπή, συνεργάτες και φίλους της κοινότητάς μας, τέλεσε τον αγιασμό στο ιστορικό κτίριο του δημοτικού του Αϊναλίτσεσμε, το οποίο δεσπόζει στην τελευταία σειρά κτιρίων της λεωφόρου Ταρλάμπασι, λίγο πριν το άνοιγμα του λόφου ‘Τεπέμπασι’ που βλέπει προς τον Κεράτιο Κόλπο και την παλιά Πόλη.

Όλοι οι όροφοι του κτιρίου — και το άλλοτε πλημμυρισμένο υπόγειο που βλέπει στον ακάλυπτο — είναι πλήρως ανακαινισμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν υπηρεσίες. Η Εφοροεπιτροπή — και όλοι οι πολύτιμοι συνεργάτες μας — αισθανόμαστε ικανοποίηση και περηφάνια, καθώς η ανακαίνιση του εν λόγω κτιρίου ήταν για καιρό επιθυμία τόσο δική μας, όσο και του Πατριάρχη μας. Μετά από τον αρχικό σχεδιασμό, την εύρεση κονδυλίων και την υλοποίηση της ανακαίνισης, το έργο πλέον προστίθεται στη λίστα των πεπραγμένων που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενεές. Ευχαριστούμε την Κοινότητα Μεσαχώρου (Ortaköy) και τον πρόεδρό της Στράτο Δολτσινιάδη για την δωρεά του ποσού των 15.000ΛΤ για τις ανάγκες λειτουργίας του κτιρίου.

Ο εξοπλισμός και η επίπλωση των διαμερισμάτων ήταν μια σημαντική παράμετρος για την ολοκλήρωση του έργου και την παράδοση του κτηρίου για τις ανάγκες της Ομογένειας. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε για την συνεισφορά τους όσους δώρισαν αντικείμενα για την επίπλωση των διαμερισμάτων.

Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον κύριο Βασίλη Διαμαντόγλου, τον κύριο Νικόλαο Κόλμαν, τους Κώστα και Μιχάλη Πουσκουλογλου και τον κύριο Σπύρο Χατζηαναστασίου, μέλος της Επίτροπής μας, ο οποίος δώρισε το σύνολο σχεδόν των αντικειμένων της πατρικής του οικίας, για τη σημαντική αυτή προσφορά από καρδιάς τους στην Κοινότητά μας.

Αγάπη

Αγάπη

Αλληλεγγύη

Αλληλεγγύη

Φροντίδα

Φροντίδα

Ισότητα

Ισότητα

Ειρήνη

Ειρήνη

Σεβασμός

Σεβασμός

Δικαιοσύνη

Δικαιοσύνη

Πίστη

Πίστη

Στοιχεία επικοινωνίας

 Μεγαλώνυμος Κοινότης Σταυροδρομίου

  Emir Nevruz Çıkmazı Sok.24 Beyoğlu, İstanbul, Turkey

 Τηλέφωνο: (+90) 212 252 88 85

  Email: info@stavrodromion.org

  Website: www.stavrodromion.org

       

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε στη λίστα emails της Κοινότητας για να μαθαίνετε νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form

Διεθνείς αναγνωρίσεις

asce

afnor